Ahmet Çakar, o kavganın ardından ilk kez konuştu

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Faik Işık-Ahmet Çakar kavgasının ardından Ahmet Çakar canlı yayında ilk kez konuştu.

Faik Işık'a teşekkür eden Ahmet Çakar "İyi ki kaçtı, çok iyi yaptı, kendine de bana da çok büyük bir iyilik yaptı. Yoksa onu burada boğardım, rezillik çıkardı." dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan "Derin Futbol"da geçtiğimiz hafta canlı yayında yaşanan Faik Işık-Ahmet Çakar kavgası gündemden düşmüyor. Aziz Yıldırım'ın eski avukatı Faik Işık'ın canlı yayında küfür ettiği eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, kavganın ardından ilk kez canlı yayında konuştu.

Ahmet Çakar, o kavganın ardından ilk kez konuştu

Moderatörlüğünü Göktuğ Sevinçli'nin yaptığı ve haftanın spor gelişmeleri ve maçlarının değerlendirildiği "Ve Gol"de kavganın ardından konuşan Ahmet Çakar, Faik Işık'a teşekkür etti.

ÜÇ İHTİMAL VARDI

Ahmet Çakar geçtiğimiz hafta yaşanan kavganın ardından şunları söyledi;
Buraya getirdiğin her konuk isterse kendine de büyük zarar vermek şartıyla rezilliği çıkarabilir. Orada üç ihtimal vardı. Faik adlı kardeş küfür etmeye başlayınca birinci ihtimal; İçerisi reji yayını kesecekti. İki ben buradan adamın üstüne uçacaktım. Üç yutacaktım. Ben yutmanın ne olduğunu 48 yaşında daha yeni öğrendim. Bazen gazetelerde okursunuz, trafikte yol verme-vermeme kavgasından 3 kişiyi vurdu. Ben derdim ki "yuh" derdim, üç tane yuvayı bitirdi. Kendin en az 25-30 sene hapis yatacaktın.

BEŞ KURŞUN YEDİM BU KADAR ÖFKELENMEDİM

Değer mi bir trafikte yol verme-vermemeye. Şimdi ben hayatımda bu kadar öfkelendiğimi hatırlamıyorum. Kaç sene hakemlik yaptım 40 bin kişi küfür etti, buradan girdi buradan çıktı. Doktorluk yaptığım zaman hastaların agresif hareketleri oldu. Beş kurşun yedim, bu kadar öfkelendiğimi hatırlamıyorum.

FAİK IŞIK, İYİ Kİ KAÇTI
Çok öfkelendim ve bunu Türkiye'ye itiraf etmek istiyorum. Eğer biraz kontrolü kaybetseydim. Burada boğardım, rezillik çıkardı. Allah ondan razı olsun. Faik Işık'a çok çok teşekkür ediyorum. Hemen kaçtı, çok iyi yaptı. Kendine de bana da, özellikle bana çok büyük bir iyilik yaptı.

ÖFKENİN KONTROL ET FAİK IŞIK

Ben öfkemi kontrol edemeseydim önce kendime, sonra da Beyaz Tv kurumsal yapısına zarar verirdim. Çıktıktan sonra insan cezayı falan düşünmüyor, ama her şeyi bir kenara bırakıyorum; Sevgili Faik Işık öfkeni kontrol et. Edemezsen bir yerde sıkıntı yaşarsın. Kurum mahkemeye verecek, ben mahkemeye vereceğim. Yarın bir gün yolda yapacaksın bunu sıkıntı olacak. Sen şu anda bireyselsin, ama sen şu anda Aziz Yıldırım'ın avukatısın.

YALADIM, YUTTUM
Ey Türkiye, içimde kaldı. Bunu itiraf ediyorum. Yaladım, yuttum. Yalamak, yutmak zorundaydım. Benim için kavga etmek, yumruklaşmak, sıradan şeylerdir. Bundan doalyı insan rezil olmaz. Lakin Beyaz Tv'nin kurumsal kimliği, sonraki adli olaylar ve olayların spekülatif edileceğinden dolayı iyiki yaşanmadı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Hocam hakikaten ayakkabıları çıkardı mı?" sorusuna ise Ahmet Çakar "Tabii canım, başka türlü o yokuşu çıkamazsın zaten. Sende bende o dik Fulya yokuşunu iskarpin ayakkabılarla çıkamayız. Ondan dolayı da eleştirmeyin. İyi yaptı kaçmakla.

Adnan Aybaba ise o programda kendisinin olmadığını ancak eleştirilerin Faik Işık'a yönelik olduğunu ifade ederek "Ahmet Hoca ile ilgili olumsuz şeyler duymadık, ama Faik Işık'la ilgili bir çok olumsuz tepki aldık." dedi.

BEYAZ GAZETE

Ahmet Çakar, o kavganın ardından ilk kez konuştu