Denizlispor Yine Mağlup

Bank Asya 1.

Lig`de Denizlispor kendi evinde Konyaspor`a 2-1 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü.

Hafta içerisinde Güvenç Kurtar`la yollarını ayıran ve takımın başına Osman Özköylü`yü getiren Denizlispor, mutlak galibiyet için çıktığı Konyaspor maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlarla düşme hattında bulunan Yeşil-siyahlılar, çok az sayıda taraftarın izlediği maçta Emin`in ayağından bir penaltı atışından yararlanamazken, 90. dakikada Huzeyfe`nin attığı gole rağmen puan çıkaramadı. Bu mağlubiyetle bir sıra daha gerileyerek 17. sıraya düşen Denizlispor`da, maçtan sonrataraftarlar yönetim ve futbolcular aleyhine sloganlar attı. Konyaspor ise Denizli deplasmanındaki galibiyetle ligdeki 2. galibiyetini alarak puanını 10`a çıkardı. Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, "Son günlerde artan ve şehit olan 24 şehidimize rahmet diliyorum. İnşallah bu terör konusu çözülür. Sezon başından beri sabırlı ve disiplinli oynamaya çalışıyoruz. Haftalar ilerledikçe başarımız da artıyor. Denizlispor maçında iyi futbol ortaya koyduk. Sabırlı oynayıp kontratağa dayalı futbol oynadık. Futbolcularımı kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Konyasporlu futbolcu Feyyaz ise, "Tüm halkının ve şehit ailelerinin başı sağ olsun. Biz genç bir takımız. Her geçen maç üzerine bir şeyler koyuyoruz. Disiplinli oynuyoruz. Maçın sonuna kadar iyi mücadele ettik. Bundan sonra daha iyi olacak. Bu maçta skoru da bulduk. Kazandığımız için mutluyum. Arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, son haftalarda olumsuzluklardan dolayı kendi sahalarında deplasmanda oynuyormuş gibi olduklarını belirterek, "Taraftarlarımız maça ilgi göstermedi. Oyuncularım çok özveride bulunuyor ama en küçük bir hatada büyük tepki veriliyor. Bu da oyuncularımızın şevkini kuruyor. Konyaspor maçında özellikle ikinci yarıda oynanan oyundan memnunum. İstediğimiz oyuna çok yakındık. En büyük sorunumuz özveri kaybı. Bunu atlatmak zorundayız. Bunu atlattığımız gün Denizlisporistediğini alacaktır. Ligin en iyi takımlarından biriyiz. Sakatların iyileşmesi ile daha iyi sonuçlar alacağız. Oynanan oyundan memnunum. Rakibimizin 3 pozisyonu vardı bunların ikisi golle sonuçlandı. Bu takımda potansiyel var ve bunu en kısa sürede ortaya çıkaracağız. Lütfen bu takıma yardım edilsin ve sahipsiz bırakılmasın. Denizlispor`un kötdü olması kimseye bir şey kazandırmaz. Dışarıdan verilecek destekle takımı iyi hale getireceğiz" ifadelerini kullandı

Denizlisporlu futbolcu Koray Çölgeçen, oyunun dengeli gittiği bir sırada gol yediklerini belirterek, "Biz gol yiyoruz ama boş kaleye gol atamıyoruz. Artık bahane üretmememiz lazım. Maç kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Herkes bireysel olarak yeteneklerini ortaya koymak zorunda. Bir an önce toparlanmamız lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA