Fenerbahçe, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 7.

haftasında, 23 Ekim Pazar günü, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Samsunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri`nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dün Mersin İdman Yurdu`na karşı forma giyen futbolcular rejenerasyon, diğer futbolcular ise 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ardından da 4 minyatür kaleli maç yaptı.

Çalışmaya tedavilerine devam edilen oyuncular, Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı katılmazken, sol dizinde ağrıları bulunan Gökay İravul ile sağ kasığında ağrıları bulunan Berk Elitez, takımdan ayrı yaptıkları düz koşuyla antrenmanı tamamladı. Serdar Kesimal ise Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak yaptığı çalışmalarla antrenmanı noktaladı. Bu arada A2 Takımı`yla Eskişehir’e giden Recep Niyaz da antrenmanda yer almadı.

Yarını izinli geçirecek olan Fenerbahçe, 20 Ekim Perşembe günü Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı çalışmayla Samsunspor maçı hazırlıklarına devam edecek.