Fenerbahçe'nin ihtiyarlar meclisine girdi

Beyaz tv'deki Derin Futbol programına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, şike olaylarına ilişkin Fenerbahçe'yi savununca, Ahmet Çakar'dan ilginç bir yorum geldi. Çakar, "Rıdvan bu akşam bence Fenerbahçe'nin ihtiyarlar meclisine girmiştir" dedi.

Beyaz tv ekranlarında yayınlanan Göktuğ Sevinçli'nin Moderatörlüğünü yaptığı Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumcu olarak katıldığı Derin Futbol programının bu haftaki bölümü, Çakar'ın ilginç açıklamalarına sahne oldu.

Programa telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, şike olaylarına ilişkin Fenerbahçe'yi savundu. Ahmet Çakar da, Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'nin ihtiyarlar meclisine girdiğini söyledi.

"Rıdvan'ın Rıdvan olma sebebi Fenerbahçe madden ve manen Rıdvan'a çok şey kazandırmıştır" diyen Çakar, "Rıdvan da Fenerbahçe'ye önce futbolcu olarak sonra da yorumcu olarak, hoca olarak hizmet etmiştir. Ben her söylediğine katılmıyorum. Ama Rıdvan bu akşam bence Fenerbahçe'nin ihtiyarlar meclisine girmiştir" diye konuştu.

Farklı bir şey olduğunu söyleyen Çakar, "Bir çok şeyi karşısına alarak; kendi camiasından da, devlet kurumundan da, başkanın avukatından da, belli gruplardan da ama bazı şeylerde sustu haklı olarak, yorum yapmadı. Bana göre bu gece Rıdvan Dilmen Fenerbahçe ihtiyarlar meclisine girdi. Oraya giren de ancak ölünce çıkar" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE

Fenerbahçe'nin ihtiyarlar meclisine girdi