Trabzonspor, Rusya`dan Puanla Dönmek İstiyor

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndan yarın deplasmanda Rusya`nın CSKA Moskova takımı ile yapacağı maçtan puanla dönmek istiyor.

Daha öncesi iki maçta topladığı 4 puanla grup liderliğini elinde bulunduran bordo-mavililer, zorlu deplasmandan ek kötü ihtimalle beraberlik çıkartmayı hedefliyor.

Rusya’ya önemli eksiklerle giden Trabzonspor’da cezalı Burak Yılmaz ve Bursaspor’dayken Avrupa Kupası maçlarında forma giyemeyen Volkan Şen statü gereği ile sakatlıkları bulunan Henrique, Vittek, Barış Özbek, Barış Ataş, Sezer Badur ve Onur CSKA maçında forma giyemeyecek.
UEFA Avrupa Ligi`ndeki Athletic Bilbao maçında hakem tarafından tribünlere gönderilen ve 2 maç ceza alan teknik direktör Şenol Güneş ise cezasını tamamladığı için kulübedeki yerini alacak.
TSİ 19.00`da başlayacak ve Luzhniki Stadı`nda oynanacak müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu`ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg`un yardımcılıklarını ise Stephen Child ve Simon Beck yapacak.
Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Colman, Zokora, Adrian, Halil ve Pawel Brozek.