Asa Futbol Takımı, İspanya`ya Uçtu

Anadolu Spor Akademisi (ASA) minik futbolcuları mini dünya kupasına katılmak için İspanya’ya hareket etti.


İspanya’nın Barcelona şehrindeki Costa Brava şehrinde düzenlenecek olan mini dünya kupası elemelerine katılmak üzere bu ülkeye hareket eden ASA heyetine İstanbul’da ki gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi.
Toplam 22 kişiden oluşan heyette 14 minik futbolcunun yanı sıra Genel Koordinatör Özcan Şimşek, Mali danışman Filiz Yıldız Şimşek, Teknik Koordinatör Nazmi Saraçoğlu, Teknik Direktör Fatih Özbayraktar, Antrenör Tuncay Eyüpoğlu ile birlikte Genel Koordinatör Yardımcısı Burhan Topçu da bulunuyor. Minik futbolcuları uğurlamaya gelenler arasında aileler duygusal anlar yaşadı.

Havaalanında İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından karşılanan ASA Futbol Takımı ve yöneticileri, Pendik Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla İstanbul turu attı. Önce Sultanahmet Camii daha sonra ise Topkapı Sarayı’nı gezen ASA Futbol Takımı, Yeşilköy’de bulunan WOW Otel’de yemek yedikten sonra tekrar Atatürk Havalimanı’na giderek İspanya’ya uçtu.
İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından gösterilen yoğun ilgiden memnuniyetlerini dile getiren ASA Erzurum Teknik Koordinatörü Özcan Şimşek, “Erzurum derneklerimizin ilgisi bizi ziyadesiyle memnun etti. Pendik Belediyesi de destekleri ile bizlerin yanında olduğunu hissettirdi. Bu anlamda tüm emeği geçen hemşerilerimize teşekkür ederim. Onların güvenine layık olarak İspanya’dan kupa alıp geleceğiz.” şeklinde konuştu.