19. Cumhurbaşkanlığı Kupası Galatasaray Medical Park’ın

Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park’ın karşı karşıya geldiği 19.

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında rakibini 78 - 85 mağlup eden sarı - kırmızılılar kupayı kazanan taraf oldu.

2010 - 2011 sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası Şampiyonu Galatasaray Medical Park’ın karşı karşıya geldiği 19. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında rakibini 78 - 85 mağlup eden sarı - kırmızılılar kupayı kazanan taraf oldu.

Ankara Spor Salonu’nda oynanan 19. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşmasını Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, TBF Asbaşkanı ve MHK Başkanı Metin Şahin, TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, Yönetim Kurulu Üyesi Necati Güler, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, A Milli Kadın Takım Menajeri Canan Erdoğan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ve her iki takımın yöneticileri de izledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde önce maçın hakemleri Mehmet Keseratar, Aytuğ Ekti, Erman Erdemli ve teknik komiser Ahmet Yaşar Erdinç’e teşekkür plaketi verilirken ardından Fenerbahçeli oyuncular ve teknik kadrosu, madalyalarını Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat’tan aldılar.

Mücadeleyi 26 sayı, 12 ribaund ile tamamlayan Tina Charles, ‘Maçın Yıldızı’ seçilirken, oyuncuya ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu Turgay Demirel takdim etti. Son olarak Galatasaray Medical Parklı oyunculara madalyaları da sunulurken, sarı - kırmızılı ekip, şampiyonluk kupasını yine TBF Başkanı Turgay Demirel’in elinden aldı.