Ünal Aysal: Futbol Takımından Ümitliyiz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, futbol takımının 5 hafta sonunda birbirini tanımaya başladığını ve takımdan ümitli olduklarını söyledi.


Galatasaray Lisesi`nde gerçekleştirilen kulübün 106. yıl kutlamalarının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aysal, "Bugün çok önemli bir gün kulübümüzün kuruluş yıl dönümünü kutladık. Sporcu arkadaşlarımızla kuruluş heyacanını yaşadık. Biz de sahadaki sporcular gibi başarı isteğiyle doluyuz." diye konuştu.

Galatasaray`ın Spor Toto Süper Lig`in ilk haftasındaki performansı içinse Ünal Aysal, "Bizim takım yavaş yavaş yukarılara doğru tırmanacaktır. Takım olarak ilk başta tabiki bocaladık. Çünkü yeni kurulan bir takım olduğumuz için oyuncuların adaptasyon süreci vardı. Futbolcular zaman içinde birbirlerini tanımaya başladı. Biz takımımızın ortaya koyduğu futboldan ümitliyiz. Bursaspor maçıyla da bu durumu göreceğiz." diye konuştu.


MİLAN BAROS`A TEKLİF GELDİ
Sarı - kırmızılı takımın son haftalardaki eleştirilen golcüsü Milan Baros`a transfer teklifleri geldiğini ifade eden Başkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her zaman iyi oyuncular teklifler gelir. Milan Baros`a da teklif geldi. Fatih Terim hocamız durumu değerlendirecek. Eğer Milan Baros`ta ümit yok derse satışını düşünürüz. Oyuncumuzun takımda kalıp kalmayacağı kendi elindedir. İyi çalışırsa tabiki takımda kalır. İyi oyuncuları kimse kaybetmek istemez."
Öte yandan Galatasaray Kulübü`nde geçtiğimiz dönem görev yapan Işın Çelebi`nin disiplin kuruluna sevkedilmesiyle ilgili olarak da Başkan Aysal, sözlerini şöyle tamamladı:
"Işın Çelebi`nin disiplin kuruluna gönderilmesi için talep geldi. Yönetimde prensip olarak önce bize gelen dosyaları araştırıyoruz. Geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan hiçbir yöneticilerimizi kaybetmek istemiyoruz aksine onların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Umarım, Işın Çelebi gazetelere yapmış olduğu açıklamaların ardında durmaz."