Cska Antrenörü: Trabzonspor İle Oynayacağımız Maçlar Grubu Şekillendirecek

Rusya’nın CSKA Moskova Takımı’nın Teknik Direktörü Leonid Slutskiy, Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmaların UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nu şekillendireceğini söyledi.



Şampiyonlar Ligi’ne İnter galibiyeti ve Lille beraberliğiyle iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor’un diğer bir rakibi CSKA Moskova grupta üst sıralarda yer kapma hesabı yapıyor. Gazetecilere kısa değerlendirmede bulunan CSKA çalıştırıcısı Slutskiy, “Rakibimizin maçlarını çok dikkatle inceledik. Trabzonspor’un geniş ve kaliteli oyunculardan oluşan kadrosu var.” diye konuştu. Karadeniz temsilcisinin sonuca dayalı yapısı olduğuna değinen teknik adam, “Oyun gidişatına göre değişiklik yapıyorlar ve takımı sırtlayacak oyuncularla oyuna ortak oluyorlar.” şeklinde konuştu. Rusya’da taraftarların ve bazı çevrelerin bir kısmı Türkiye Ligi’ni ve Trabzonspor’u ciddiye almadığına dikkat Çeken Slutskiy, CSKA’yı zorlu karşılaşmaların beklediğini vurguladı. Bordo-mavili ekip karşısında hem kendi sahasında hem de deplasmanda galibiyet planları yapan deneyimli hoca, başarılı sonuçlar elde ettikleri takdirde grubun şeklini Trabzonspor ve CSKA’nın belirleyeceği görüşünde.

CSKA takımı sakatlıklar yüzünden bazı önemli oyuncularından yoksun kaldı. Kalecisi İgor Akınfeev’in uzun süreliğine sahalardan uzak kalması CSKA için ciddi tehlikeler oluşturmakta. Sakatlıklar kervanına, geçtiğimiz günlerde arka adalesinde yırtık tespit edilen Liberyalı orta saha oyuncusu Sekou Oliseh’de katıldı.


Moskova temsilcisi, hücum hattında Seydou Doumbia, Vagner Love, orta alanda Zoran Tosic, Alan Dzogaev gibi etkili oyunculara sahip. CSKA Moskova – Trabzonspor karşılaşması 18 Ekim Salı günü Türkiye saatiyle 19.00’da Moskova’daki Lujniki Stadyumu’nda oynanacak.