Trabzonsporlu Bayanlardan Maça Yoğun İlgi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bayanlar ve 16 yaş altı çocukların maçları ücretsiz seyretmesi kararı doğrultusunda Trabzonsporlu bayan taraftarlar stada akın etti.


Takımlarının bu akşam saat 20.00’de Ankaragücü ile oynayacağı maçı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlar, sabahın erken saatlerinden itibaren kendilerine ayrılan tribünü doldurmak için biletlere yoğun ilgi gösterdi.
Hüseyin Avni Aker Stadı’nda hazırlanan özel gişeden kendileri için hazırlanan biletleri almak isteyen bayanlar, gişe önünde uzun bir kuyruk oluşturdu. Bordo - mavili bayan ve çocuk taraftarlar için ayrılan 3 bin bilet kısa sürede tükendi.
Bordo - mavili kulübün asbaşkanı Nevzat Şakar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun uygulamasına 3 bin biletle katılarak bayan ve çocuk taraftarlara en fazla bilet ayıran ikinci takım olduklarını söyledi.

Taraftarın biletlere yoğun ilgi gösterdiğini belirten Şakar, “Bu akşamki maç için ayırdığımız 3 bin bilet kısa sürede tükendi. Bayan taraftarlarımızın tribünlere farklı bir renk katacağına inanıyorum.” dedi.