Medical Park Antalyaspor’a Doğum Günü Morali

Spor Toto Süper Lig’in 6.

haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor’da, savunma oyuncusu Veselin Minev için doğum günü kutlaması düzenlendi. Oldukça renkli geçen kutlamaya, İbrahim Dağaşan’ın yaptığı muziplikler damgasını vurdu.

Medical Park Antalyaspor’da moraller oldukça yerinde. Gençlerbirliği deplasmanı çalışmalarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı gündüz antrenmanlarıyla sürdüren kırmızı - beyazlılar, defans oyuncusu Minev için düzenlenen doğum günüyle renkli anlar yaşadı.

Bugün öğlen yenen yemeğin ardından tesis restoranına doğum günü pastası getirildi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yardımcı antrenörler ve futbolcular pasta başındaki yerlerini alırken, organizasyona, sevilen futbolcu İbrahim Dağaşan’ın esprileri deyim yerindeyse damgasını vurdu.

Kimseye çaktırmadan, restoran sorumlusunun pasta mumlarını yakmasını engelleyen Dağaşan, fotoğraf çekimleri sırasında da Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve Veselin Minev’in arkasına geçerek neredeyse karelerin tümünde yer aldı. Tüm futbolcular İbrahim Dağaşan’ın yaptığı muzipliklere gülerken daha sonra ise Minev’i sırayla tebrik etti.