Fenerbahçe`de Semih ve Caner Gerginliği

Spor Toto Süper Lig`in 6.

haftasında 17 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe futbolcular arasında gerginlik yaşandı.

Sarı - lacivertli ekibin bugün Samandıra`daki kendi tesislerinde yaptığı antrenmanında Caner ile Semih arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Araya giren kaptan Emre, iki oyuncuyu sakinleştirdi ve barıştırdı.

Fenerbahçe, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, önce üst sahada istasyon çalışmaları yaparken, daha sonra alt sahaya inerek pas çalışması, ardından da yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Antrenmana, soğuk algınlığı düzelen Joseph Yobo ile Genç Milli Takım kadrosundan dönen Recep Niyaz da katıldı. Sakatlıkları süren kaleciler Volkan Demirel ile Serkan Kırıntılı antrenmanda yer almadı. Volkan Demirel`in antrenman sonrasında sahaya çıkarak koşu yaptığı görüldü.


CANER VE SEMİH TARTIŞTI EMRE BARIŞTIRDI
Bu arada, idmanın 5`e 2 pas bölümünde Caner Erkin ile Semin Şentürk arasında gerginlik yaşandı.

Caner`in iyi pas veremeyerek top kaybına neden olduğu şeklinde sözler sarf ettiği Semih, daha sonra bir pozisyonda takım arkadaşına sert bir şekilde müdahalede bulununca, ikili arasında tartışma başladı. Birbirlerine el - kol hareketleri yaparak münakaşa eden Caner ile Semih`i araya giren kaptan Emre sakinleştirdi ve iki oyuncuyu biraraya getirerek barıştırdı.

Fenerbaheçe idmanında Semih Şentürk ile tartışan ve antrenmanın havasını bozmakla şutlanan Caner Erkin, bilindiği gibi daha önce Galatasaray`da forma giymiş ve orada da Arda Turan ile kavga etmişti.

Öte yandan Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.