Cumhuriyet Kupası Küçükler Futbol Turnuvası Burç Okulları`nda Yapılacak

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulu işbirliğinde, NT mağazaları sponsorluğunda Küçükler Futbol Turnuvası düzenlendiği bildirildi.


Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulu Müdürü İlhami Kara, yaptığı açıklamada, 20 okulun katılacağı turnuvaya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Kara, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde ve NT mağazaları sponsorluğunda gerçekleştirilecek turnuvanın, Özel Burç Çukurova İ.Ö.O. halı sahasında yapılacağını söyledi. Turnuvaya katılacak her öğrenciye tşört, katılım belgesi ve dereceye giren ilk dört takıma madalya ve kupa verileceğini belirten Kara, müsabakaların oynanacağı saha ve sağlık personeli görevlendirilmesinin Özel Burç Okulları tarafından sağlanacağını kaydetti.
Müsabakaların öğrencinin oyundan zevk almasını ön planda tutan yaklaşım içinde gerçekleşeceğini vurgulayan Kara, ``Turnuvaya Cumhuriyet Kupasına fikstürde belirlenen pilot okullar katılacak. Takımlar, 12 kişilik oyuncularını okul müdürlüğünce onaylatıp e-okuldan çıktısı alınmış öğrenci belgeleri ve sağlık raporları ile müracaat edecek. ‘Spor yapmasında sakınca yoktur ifadeli ‘rapor olmadan öğrencinin müsabakaya katılmasına izin verilmeyecek.`` dedi.
Maçlar, 17 Ekim 2011 Pazartesi günü başlayacak ve 28 Ekim`e kadar devam edecek.