Bakan Kılıç`tan Hırvatistan Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, A Milli Futbol Takımı`nın EURO 2012 Avrupa Şampiyonası play-off maçında Hırvatistan ile oynayacağı maçlarda gülen taraf olacağını ifade etti.

Kılıç, 2013 Akdeniz Oyunları ile ilgili yatırımların açıklandığı Hilton Oteli`ndeki toplantıda, bir gazetecinin Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda A Milli Takım ile eşleşen Hırvatistan`ı nasıl buldukları şeklindeki soruya, "Türk Milli Takımı, Türk Milli Takımı gibi oynadığı takdirde Hırvatistan dahil olmak üzere yenemeyeceği hiçbir rakip, hiçbir takım olmadığı düşüncesindeyim" diye konuştu

Türk Milli Takımı`nın geçmişte dünya üçüncüsü olduğunu hatırlatan Kılıç, "Türk Milli Takımı geçtiğimiz yıllarda Avrupa elemelerinde yine destansı başarılara imzalar atmış ve her takımın yenilebilir olduğunu kanıtlamış olan bir takımdır. O nedenle Hırvatistan`ın bize göre zorlu, dişli, yenilmez bir rakip olduğu değerlendirmesi içerisinde asla değilim. Takımda birlik ve beraberlik, sağlam bir galibiyet azmiyle birlikte neticeyi alabilecek teknik donanım var ve inşallah yeneceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA