Adanaspor Başkanı Akgül: Taraftarımızın Desteğiyle Kazanacağız

Bank Asya 1.

Lig takımlarından Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, kendi sahalarında karşılaşacakları Akhisar maçında taraftarın desteğinin galibiyette önemli rol oynayacağını söyledi.
Adana’da oynanan maçlarda puan kaybetmemeleri gerektiğini ifade eden Akgül, “Teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki turuncu–beyazlı taraftarlarda tribünleri doldurarak desteklerini esirgemeyecekler. Birlik beraberlik ve bütünlük içinde yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Bu arada Akhisar maçı öncesinde işadamları kombine bilet alarak takıma katkı koydu. Öz Ankara Nakliyat sahibi İzzettin Turgut her sezon olduğu gibi yine 5 adet kombine bilet aldı. Her İşadamının takıma maddi manevi destek olması gerektiğini belirten Turgut, şöyle konuştu:
“Adanaspor Süper Lig`e çıkarsa bundan herkes fayda görecek. El birliği ile üzerimize ne düşüyorsa yapmalıyız. Verilecek desteğin şampiyonluk olarak döneceğini düşünüyorum.’’
Öte yandan turuncu – beyazlı takım Akhisar maçının hazırlıklarını tamamladı. Takımda hafif sakatlığı bulunan Bülent Bölükbaşı’nın durumu belirsizliğini koruyor. Kontrol amaçlı alarak koşulara başlayan tecrübeli oyuncunun durumu maç saati belli olacak.