Tki Tavşanlı Linyitspor`da `istifa` Tartışması

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Zafer Atalay, son günlerde kamuoyunda çok konuşulan genel kaptan Murat Eran`ın istifa ettiği yönündeki söylentilere yanıt verdi.

Atalay, "Murat Eran istifa etmemiştir. Kendisi emekliye ayrılmıştır" dedi

Atalay, şöyle konuştu: "Murat arkadaşımız bu işe hizmet vermiş, gönül vermiş bir arkadaşımız. Kendisi 30 yılı aşkın kurumumuzda çalışmakta. Bu çalışmanın bir kısmını futbolcu olarak, bir kısmını normal iş yerlerinde, son 10 yıldır da Linyitspor`un Genel Kaptanı olarak görev yaptı. Kendi kişisel düşüncesi ve tercihi olarak, kendisinin emekli olma zamanı geldiğini düşünerek emekliliğini istedi. Bu tamamıyla kendi iradesiyle almış olduğu bir karardır. Bunu da saygı duymak gerekir. Biz TKİ TavşanlıLinyitsor Kulübü yönetimi olarak kendisinin ayrılmasından son derece üzüntülüyüz. Böyle değerli ve tecrübeli arkadaşımızın yeri kolay kolay dolmayacaktır." Kamuoyunda çıkan dedikodulara da değinen Atalay, "Bu konuyla ilgili dedikodu ve söylentilerde, istifa ettiği, kulüple dargın olduğu gibi bir takım laflar var. Bunlar kesinlikle doğru değil. Tamamıyla kendi hür iradesiyle yapmış olduğu bir tercih. Bu tarihten itibaren de arkadaşımız emekli olmuş bulunmaktadır. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

HEDEF 3 PUAN Pazar günü saat 13.30`da oynanacak olan Karşıyaka maçı hakkında da açıklama yapan Kulüp Başkanı Zafer Atalay, "O gün herkesin gözü kulağı Tavşanlı ada stadında olacak. Herkes merakla ve sabırla bu maçı bekliyor" şeklinde konuştu. Takımın moralinin yerinde olduğunu söyleyen Atalay, seyircinin desteği ile Karşıyaka maçını 3 puanla kapamayı hedeflediklerini ifade etti. Bayanların ve 16 yaşından küçük çocukların maçlara ücretsiz girmesi konusuna da değinen Atalay, "Bu durum sadece Süper Lig kulüpleri içindir. Bank Asya, 3. Lig ve 2. Lig`de böyle bir uygulama yok. Bu ve bundan sonraki maçlarımızda aksine bir karar alınmadığı takdirde bayanlara ve çocuklara maçlar ücretlidir" diye konuştu.

Kaynak: İHA