Şenol Güneş`ten Milli Ara Uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli maçlar sebebiyle lige verilen aranın takımı olumsuz etkilememesi için oyuncularına uyarılarda bulunuyor.

Karabükspor, Lille ve Eskişehirspor maçlarının ardından Spor Toto Süper Lig`e verilen milli araya moralli giren Trabzonspor, Ankaragücü maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş ise milli aranın kabusa dönüşmemesi için oyuncularına uyarılarda bulunuyor

Ligde yarın Ankaragücü ile karşılaşacak olan Bordo-mavili takımda futbolcularının kafasının Şampiyonlar Ligi`nde oynayacakları CSKA Moskova maçında olması Şenol Güneş`i endişelendiriyor. Tecrübeli teknik adam, milli takım kamplarından dönen oyuncuların katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Lige verilen arada tam kadro çalışma fırsatı bulamayan Güneş, aradaki boşluğun takıma olumsuz yansımaması için her fırsatta oyuncularına ikazlarda bulunuyor.

18 Ekim Salı günü Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile deplasmanda oynayacakları maçı değil Ankaragücü maçını düşünmeleri gerektiğini oyuncularıyla paylaşan Güneş, önemli bir rakip ile oynayacaklarını söyledi. Ankaragücü`nün ligdeki durumunun kendilerini yanıltmaması gereketiğini oyuncularına anlatan deneyimli teknik adam, "Rakip ayrımı yapmadan maçlarımızı tek tek düşünmeliyiz. Zorlu ve yorucu bir yarışın içine giriyoruz. Bu yolda ilk hedefimiz Ankaragücü maçını kazanmak. Ardından Şampiyonlar Ligi`nde CSKAMoskova ile oynayacağız. Hedeflerimize ulaşmak istiyorsak zorlukların üstesinden gelebilmeliyiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA