Osmaniye`ye Süper Lig Yakışır

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye’nin her yönüyle geliştiğini belirterek, “Bu şehre Süper Lig`de oynayacak bir takım yakışır.

” dedi.

Geçtiğimiz günlerde kurulan Yeni Osmaniye Spor Kulübü Başkanı Yüksel Uluğ ve yönetim kurulu üyeleri Vali Cerrah’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cerrah, hem nüfus hem de ekonomik olarak hızla büyüyen Osmaniye’nin Türkiye Süper Ligi`nde oynayacak bir futbol takımına ihtiyacı olduğunu söyledi.
Yeni kurulan kulübün bu eksikliği dolduracağına inandığını kaydeden Cerrah, “Osmaniye’nin 2. Lig`de oynamış ve oldukça ses getirmiş bir takımı vardı. Bunun tekrar canlanması gerekir. Vatandaş tekrar futbol coşkusunu yaşamak istiyor ve takımını heyecanla bekliyor.” dedi.
Başkan Yüksel Uluğ ise dünyada ve ülkemizde futbola yoğun bir ilgi olduğunu ifade ederek, “Hızlı bir gelişim süreci içerisinde bulunan ilimiz, profesyonel bir futbol takımına ihtiyaç duymaktadır. Amacımız gençleri futbola özendirmek, değişik dallarda sporcu yetiştirmek.” diye konuştu.