Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe’ye Karşı Kendi Oyununu Sahaya Yansıtacak

Spor Toto Süper Ligi`nde Pazartesi günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu kendi oyununu sahaya yansıtacak.

Fenerbahçe karşısında daha dikkatli olacak olan Mersinli futbolcuların herzamanki oyun karakterlerini bozmayacakları belirtildi.

Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Toroslar Koray Aydın Stadında sürdürdü. Teknir Direktör Nurullah Sağlam idaresinde ısınma hareketlerinin ardından düz koşu yapan futbolcular taktik çalışması yaptı. Dar ve geniş alanda pas ve gol çalışması yapan futbolcuların morallerinin oldukça iyi olduğu görüldü. İdmana milli takımda olan bütün futbolcular dahil bütün kadro tam katıldı.

Mersin İdmanyurdu’nun Brezilyalı futbolcusu Andre Moritz idman sonrası yaptığı açıklamada,
Her zamanki gibi Fenerbahçe karşısında da 3 puan için oynayacaklarını belirtti. Rakipleri olan Fenerbahçe’nin çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Moritz, "Bunun için biraz dikkat edeceğiz. İnşallah iyi bir maç yapacağız. 3 puan alabiliriz." dedi.

Fenerbahçe’den tedirgin oluyor musunuz savunma ağırlıklı mı oynayacaksınız şeklindeki soruya Moritz, "Biz kendi futbolumuzu oynayacağız. Biz Fenerbahçe’nin oyununa bağlanmayacağız. Her zamanki futbolumuzu oynayacağız. Oyun karakterimizi bozmak istemiyoruz." cevabını verdi.