Gaziantepspor, Sivas’ta Ligin İlk 3 Puanını Hedefliyor

Spor Toto Süper Lig`de mücadele ettiği 5 maçtan 1 puan alan Gaziantepspor deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor`u yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor.


Kırmızı siyahlı ekip ligin 6. haftasında Sivas`ta oynanacak olan maçın hazırlıklarını teknik direktör Abdullah Ercan yönetiminde, Celal Doğan Tesisleri`nde sürdürüyor.
Milli takımlar için verilen arayı iyi değerlendirdiklerini anlatan genç çalıştırıcı, "Bu arada bazı şeyleri çalışma imkanımız oldu. 10 günlük bir süremiz vardı. İyi değerlendirdik. Sivas`a da ilk galibiyetimizi almak için gideceğiz." dedi.
Beşiktaş maçında iyi bir mücadele verdiklerini anlatan Ercan, "Galip gelseydik bu stresi ortadan kaldıracaktık. Milli takımlar için verilen ara bizim lehimize doğru işliyor. Bazı şeyleri çalışma imkanımız oldu. Bir 10 günlük süremiz vardı iyi değerlendirdik diye düşünüyorum. Artık Sivas’a da ilk galibiyetimizi almak için gideceğiz. Beşiktaş maçında iyi bir mücadele var galip gelseydik bu stresi de ortadan kaldıracaktık. Ama artık 5 maç oldu oyuncularda bazı şeylerin bilincinde. Bizim bir şeyleri daha çabuk yapabilmemiz için mutlaka galibiyete ihtiyacımız var. Sivasspor’la da inşallah buna başlayacağız diye düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIMIN PLAY OFF’TA ŞANSI YÜKSEK

Milli takımın Play Off’ta şansının yüksek olduğunu da kaydeden Abdullah Ercan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben Türkiye’nin play-off’da daha iyi oynayacağını tahmin ediyorum. Çıkacak muhtemel rakipleri de biliyorum. Gruptaki maçlarda milli takım çok iyi oyunlar oynamadı ama play-off’un havası hep değişik olur. Ben şansımızın play-off’ta daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Neticeler iyi gitmediği zaman herkes eleştirir bu çok doğal bir şey. Aslında bu eleştirileri play-off’lardan sonra yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

FUTBOLCULAR: SİVAS`TAN ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ

5 maçtan 1 puan almanın kendileri için beklenmedik bir sonuç olduğuna dikkat çeken futbolculardan Emre Güngör ise, “Sonuçta hiç beklenmedik bir sonuç bizim için 5 maçta 1 puan. Rüyamda görsem inanmazdım böyle bir şey olacağına. Ama maalesef futbolda böyle şeyler oluyor. Futbol çok enteresan. Geçen sene oynadığımız futbol belli, geldiğimiz yerler belli. Bu sene de gerçekten aynı kadroya sahibiz ama 5 maçta 1 puan aldık. İnşallah bunu çevirecek güce sahibiz. Dediğim gibi inşallah 3 puan alırsak her şey yoluna girecek ve özlenilen Gaziantepspor’u herkes izleyecek inşallah.” şeklinde konuştu.
Olcan Adın ise, Sivasspor maçını artık çıkışa geçme maçı olarak gördüklerini ifade ederek, "Bizim açımızdan artık bir çıkışa geçme maçı olarak görüyoruz. Bu sezona kötü başladık. Bunu hak etmeyecek bir kadroya, futbolculara sahibiz. Sivas’tan 3 puanla dönmek istiyoruz.” diye konuştu.