Fenerbahçe, Belediyespor`u Yenip Lider Olmak İstiyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`de İstanbul Büyükşehir Belediyespor`u da mağlup ederek bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturmak istiyor.


Şike soruşturması ve Şampiyonlar Ligi`ne alınmamasının moral bozukluğuna rağmen lige iyi bir başlangıç yapan Sarı-lacivertliler, 5. haftada lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor`u mağlup ederek liderlik koltuğuna yerleşmenin hesaplarını yapıyor
Cezası nedeniyle sahasındaki ilk maçı seyircisiz, ikinci maçı da sadece kadınlar ve 12 yaş ve altı çocuklar önünde oynayan sarı-lacivertliler, cezalı maçların tamamlanmasının ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nda bu sezon ilk kez tüm taraftarlarının önünde mücadele edecek. Taraftarlar, Şükrü Saracoğlu Stadı`nı tamamen doldurdu. Bu arada TFF yürürlüğe koyduğu kadın ve çocuklardan oluşan 531 kişilik bir grup ise maçı ücretsiz seyretti.


KOCAMAN`DAN ROTASYON
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son haftaların formda ismi Caner Erkin`i yedek kulübesine çekerken bu futbolcunun yerine Stoch ilk onbirde sahaya çıktı. Sarı-lacivertli takımda uzun süredir sakat olduğu için kadroda yer bulamayan Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz, Belediyespor maçıyla takıma dönmüş oldu. Fenerbahçe`de ayrıca sakatlıkları süren Uğur Boral, Serkan Kırıntılı, Serdar Kesimal ve Emre Belözoğlu bu maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

Zorlu maç öncesinde konuk ekipte kart cezalısı Efe İnanç`ın yanısıra sakatlıkları süren Zayatte ve Hasagiç bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Cihan Haspolatlı ise maça yedek başlayacak.


TAKIM KADROLARI
Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Orhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Gökhan Gönül,Mehmet Topuz, Baroni, Stoch, Alex, Semih
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Marcin Kus, Metin, Can, Ekrem, Taner, Holmen, Mahmut, Edin Visca, Doka, Webo