Robben Sahalara Dönüyor

Sakatlandığı için FIFA 2010 Dünya Kupası'nın ardından takımı Bayern Münih'in formasını giyemeyen Arjen Robben'in ligin ikinci yarısında sahalara döneceği belirtildi.

Alman devi Bayern Münih'in formasını giyen Arjen Robben, 2010 FIFA Dünya Kupası'nın ardından Bayern Münih'te sakatlığından dolayı oynayamamış ve Alman devi hatırlanacağı gibi Dünya Kupası'nın ardından tıpkı Inter gibi kötü bir grafik çizmişti. Otoriteler Bayern'in bu kötü performansının en önemli kaynağının Arjen Robben'in sakatlığı olarak gösteriyordu.
Robben yaptığı açıklamada, "Sakatlığım iyileşti diyebilirim. 3-4 hafta içerisinde antrenmanlarla beraber çok daha iyi duruma geleceğim. Döndüğüm zaman geçen yılki performansımdan daha iyi olmaya çalışacağım. Ligi gelebileceğimiz en iyi noktada bitirmek istiyoruz" dedi. Hatırlanacağı gibi Bayern Münih Bundesliga'nın ilk yarısını lider Dortmund'un 14 puan gerisinde 5. bitirmişti.
Öte yandan Bayern Münih Teknik Direktörü Louis van Gaal, Robben'i Al Vakrah ile oynanacak hazırlık karşılaşmasında yarım saat veya daha fazla oynatabileceğini söyledi. 'Uçan Hollandalı' lakaplı Arjen Robben bu yıl son olarak FİFA 2010 Dünya Kupası final maçında İspanya'ya karşı forma giymiş ancak Robben'in etkili oyununa karşın İspanya maçı 1-0 kazanarak Dünya Şampiyonu olmuştu.