Adanaspor, Bugsaşspor'dan İsmail Özeren'i Transfer Etti

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bugsaşspor'un sol beki İsmail Özeren ile anlaşmaya vardı.

Turuncu-beyazlı takım 25 yaşındaki İsmail ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Keçiören, Ankara Demirspor, Hatayspor, Dardanelspor, Trabzonspor, 1461 Trabzon ve Bugsaşspor'un formasını giyen İsmail Özeren bu güne kadar, Bank Asya 1. Lig'de 27, Spor Toto 2. Lig'de 129 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 kez forma giydi. Bank Asya 1. Lig'de 2 gol atan İsmail'in Spor Toto 2. Lig'de de 5 golü var.
Kaleci Haluk'tan sonra İsmail Özeren ile de sözleşme imzaladıklarını belirten Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, transfer konusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Eksikleri tamamlamaya çalıştıklarını kaydeden Akgül, "Hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.
Adanaspor'un yeni transferi İsmail Özeren, büyük bir camiaya geldiğini ve hedefinin Adanaspor'da kalıcı olmak olduğunu söyledi. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün çok istekli ve hedefi olan bir başkan olduğunu dile getiren İsmail, "Daha önce Adanaspor'a karşı da oynadım. Adanaspor'un taraftarı çok ateşli ve başarıyı istiyor. Bu büyük camiayı el birliğiyle hedefe götürmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.