Fenerbahçe, Floro Flores'in Peşinde

İtalya Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen forvet oyuncusu Antonio Floro Flores'in Fenerbahçe'nin yakın takibinde olduğu iddia edildi.

İtalyan medyasında yer alan haberde Fenerbahçe'nin, Udinese'nin formasını giyen 27 yaşındaki Antonio Floro Flores ile ilgilendiği ve menajerinin bu transfere olumlu yaklaştığı belirtildi.
Fenerbahçe'nin yakın takibe aldığı ve futbolcuyu istediği belirtilirken, İtalyan haber ajansı Universal News'e konuşan 27 yaşındaki futbolcunun menajeri Paolo Palermo, Flores'in şu an için Udinese'nin oyuncusu olduğunu ancak aynı mevkide oynayabilecek 5 alternatif futbolcunun olması sebebiyle futbolcunun bir başka kulübe transfer olmasının da mümkün olabileceğini söyledi. Palermo ayrıca, Floro Flores'in kariyeri açısından Fenerbahçe'ye transferinin daha iyi olabileceğini de sözlerine ekledi.
Udinese'de 4. sezonunu geçiren İtalyan futbolcu Antonio Floro Flores Napoli alt yapısından yetiştikten sonra Sampdoria, Perugia ve Arezzo formaları giydi. 2007'de Arezzo'nun Serie C'ye düşmesinin ardından 4 milyon euro karşılığında Udinese'ye transfer olan Floro Flores, bu yıl Serie A'da 12 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.