İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Devre Arası Hazırlıklarına Antalya'da Devam Ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdürüyor. İstanbul Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Beşiktaşlı Tomas Zapotocny'i renklerine bağlayacaklarını söyledi.
Antalya'nın Manavgat İlçesi Ilıca Beldesi'ndeki, Emirhan Spor Kompleksi'nde devre arası kamp çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın UEFA Pro-lisans güncelleme kursunda olması nedeniyle Antrenör Arif Erdem yönetimde çalıştı. Sabah yaklaşık 1 saat idman yapan takım öğleden sonra da Antrenör Arif Erdem yönetimde düz koşu ile başladığı antrenmanda iki ayrı grup halinde çift kale maç yaptı. Dün başlayan ve 10 Ocak Pazartesi gününe kadar Manavgat'ta kamp
yapacak Turuncu-lacivertli ekip, aynı gün İstanbul'a dönecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. hafta maçında 11 Ocak Salı günü ise saat 13.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.
4 yıldır aynı yerde kamp yaptıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, kamp ortamından çok memnun olduklarını söyledi. Dizar, "Çalışmalar çok iyi geçiyor. İyi bir kadromuz vardı. İlk yarı itibari ile bir hayli futbolcumuz sakatlanması sebebiyle sıkıntılı geçti. Özellikle son 5 haftada sıkıntılar yaşadık. Stoper noktasında çok sıkıntımız vardı. Şu an itibari ile hepsi iyileşti ve kampa katıldılar. Yabancılarda ülkelerinden döndüler. İkinci yarı bizim için
iyi geçecek. İyileşen sakat futbolcularımız bizim için sanki yeni transfer gibi olacak. Herve Tum sakatlığı nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Hocamızın isteği ile Gökhan Ünal'ı kadromuza dahil ettik. Oyun sistemimize uygun birisi. Bu transfer hem kendisi hem bizim hem de Fenerbahçe için çok iyi olacak. Gökhan Ünal gerçekten bir değer tekrar eski formunu bulursa milli takım adına da iyi olacağını düşünüyorum. Hocamızın raporları doğrultusunda çift idman yapıyoruz ama yarın tek idman yapacağız.
Teknik direktörümüz Abdullah Avcı idmanlara yarın katılacak. Beşiktaş'a ve Beşiktaşlı Tomas Zapotocny'a transfer teklifini götürdük olumlu şekilde sürüyor. Tahmin ediyorum bu akşam ya da yarın bu konuyu da sonuçlandırmış olacağız. Zapotocny'in aklında ailesinin isteği ile Prag'da oynama fikri vardı bunu değerlendiriyor. Umuyorum ki onu da kadromuza dahil ederiz. Sanırım yarın netlik kazanacak" dedi.