İlhan Cavcav Ve Hilmi Öksüz'den Açıklamalar

Türk Telekom Arena'yı gezen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'da da böyle bir stat görmek istediğini söyledi

Türk Telekom Arena'yı gezen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'da da böyle bir stat görmek istediğini söyledi. Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hilmi Öksüz ise statta emeği geçenleri kutlarken, başarılı oyuncuları Yekta Kurtuluş için kimseyle masaya oturmadıklarını söyledi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın davetiyle Türk Telekom Arena'yı gezen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Başkent Ankara'da da böyle bir stat görmek istediklerini söyledi. Cavcav, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek her sene stat konusunda söz veriyor, fakat olmuyor. Bunun için inanıyorum ki sayın başbakanımızın talimatı gerekecek. Çok uzun yıllardır sporun içerisindeyim ve 33 senedir Gençlerbirliği'nin başındayım. 19 Mayıs Stadı benim çocukluğumda vardı. Artık Ankara'da
da böyle bir stat görmek istiyorum" dedi.
Ligdeki yarışı değerlendiren Cavcav, büyük takım, küçük takım ayrımının artık kalmadığını ifade ederek, "Bu yıl Anadolu kulüpleriyle, büyük kulüpler arasında bir fark göremiyorum. Bu Türk futbolunun ilerlediğinin göstergesidir. Önemli oyuncularımızın sakatlanması bizim üst sıralara tırmanmamızı engelledi. Ligin ikinci yarısında sakatların iyileşmesi ve yapacağımız takviyelerle üst sıralara yükselecek ve Gençlerbirliği layık olduğu yere gelecektir" diye konuştu.

HİLMİ ÖKSÜZ: "YEKTA'YI İSTEYENLER VAR FAKAT DAHA MASAYA OTURMADIK"
Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hilmi Öksüz ise Türk Telekom Arena'da emeği geçenleri kutlarken, başarılı oyuncuları Yekta Kurtuluş için kimseyle masaya oturmadıklarını kaydetti. Öksüz, "Avrupa, Amerika, Asya ve Afrika'da çok güzel statlar gördük ama ülkemizde bu stadı gördüğüm için başbakanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu stat muhteşem bir eser ve inşallah böyle statlar yaygınlaşır" dedi.
Transfer konusundaki sorular üzerine Öksüz, "Takıma katkı sağlayacak 3 oyuncu almak istiyoruz. Ligdeki dururumuz iyi değil, bu bir yarış düşeriz de kalırız da. Yekta konusunda ise bu oyuncumuzu isteyenler var fakat daha masaya oturmadık. sezon sonu olduğunda oturur konuşur ve anlaşırız" şeklinde konuştu.