Spor Toto 3. Lig

Ligin ikinci yarısı hazırlıklarını sürdüren Süper Toto 3

Ligin ikinci yarısı hazırlıklarını sürdüren Süper Toto 3. Lig takımlarından Kayapınar Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu'ndan Osman Nuri , Yimpaş Yozgatspor'dan Cenk ve Gümüşhanespor'dan Hamdi'yi de renklerine bağladı.
İlk sezon formasını giyen futbolcularından Hasan Özçelik, Ramazan ve Şirin Çakmak'la yollarını ayıran Yeşil-sarılı ekip, ilk transferini Yimpaş Yozgatspor'da forma giyen eski futbolcularından Mehmet Ali Babayiğit'i alarak gerçekleştirmişti. Kayapınar Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu'ndan Osman Nuri , Yimpaş Yozgatspor'dan Cenk ve Gümüşhanespor'dan Hamdi'yi de renklerine bağladı. Bu sezonun ilk yarısında Yimpaş Yozgatspor'da 14 maçta forma giyen 28 yaşındaki Cenk Kasımoğlu 4 gole imza attı. 22 yaşındaki
Hamdi Algü ise sezonun ilk yarısında Gümüşhanespor'da 4 maçta görev yaptı. Yeni transferlerden Osman Nuri Çulfa'nın da Tarsus'ta 3 maçta görev yaptığı belirtildi.
Transferlerle ilgili açıklama yapan Kayapınar Belediyespor Basın Sözcüsü Zülküf Batuge, sorun yaşadıkları mevkilere takviye yaptıklarını söyledi. Batuge, "Ligin ilk yarısında sakatlıklar ve şansızlıklar nedeniyle büyük sıkıntılar çektik. Bu nedenle hem iç, hem de dış saha maçlarında önemli puan kayıpları yaşadık. Aynı sorunları ligin ikinci yarısında yaşamak istemiyoruz. Bunun için transfer çalışmalarımızı hem sıkı tutuyoruz. Şu ana kadar kadromuza kattığımız 4 oyuncu da ince eleyip sık dokuyarak aldık."
dedi.