Necati hangi kulüple el sıkıştı?

Antalyaspor'da forma giyen Necati Ateş'in Galatasaray'la anlaştığı iddia edildi.

Galatasaray'ın eski golcüsü Necati Ateş yuvaya dönüyor. Lig TV'nin haberine göre; Sarı-Kırmızılılar Hagi'nin israrla kadrosunda görmek istediği yıldız golcü karşılığında Antalyaspor ile anlaşmaya vardı. Galatasaray Necati Ateş için kırmızı-beyazlılara Ali Turan ve Serdar Özkan'ı verecek. Ali Turan Antalya'ya gitmeyi kabul ederken, Serdar Özkan ikna edilmeye çalışılıyor.

Galatasaray'a 2004 sezonunda Adanaspor'dan gelen ve 3 sezon sonunda Ankaraspor, İstanbul B.Bld ve Real Sociedad'a kiralık olarak 1'er sezon verilen Necati, 2009'da Antalyaspor'a satılmıştı. 2 sezon oynadığı Antalya'da 42 maçta 16 gol atan Necati eğer gelirse Galatasaray'ın gol sorununa çare olacak mı hep beraber göreceğiz.

ANTALYASPOR BAŞKANI AKINCIOĞLU: BİZE ULAŞAN RESMİ BİRŞEY YOK

Medicalpark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Necati Ateş'in Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ''Bize ulaşan resmi birşey yok. Bunlar kamuoyu yaratma çalışmaları'' dedi.

Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde yer alan ve Necati Ateş'in Ali Turan ve Serdar Özkan'a karşılık Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ne Necati Ateş'ten, ne menajerinden, ne de Galatasaray'dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin ve bilginin olmadığının altını çizdi. Akıncıoğlu, ''Necati bizim futbolcumuz ve kendisi de gayet mutlu. Biz de bu söylentileri herkes gibi ortalıktan duyuyoruz'' dedi.