Galatasaray Şöhretleri Almanya'da

Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'ne bağlı Oldenburg kentinde düzenlenecek olan Şöhretler Salon Futbol Turnuvası'na katılmak üzere gelen Galatasaray'ın eski futbolcuları onuruna, aynı eyaletin Delmenhorst kentinde hizmet veren Hotel Zur Riede'de yemek verildi

Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'ne bağlı Oldenburg kentinde düzenlenecek olan Şöhretler Salon Futbol Turnuvası'na katılmak üzere gelen Galatasaray'ın eski futbolcuları onuruna, aynı eyaletin Delmenhorst kentinde hizmet veren Hotel Zur Riede'de yemek verildi.
Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği ve Hotel Zur Riede tarafından organize edilen yemekte, derneğin yönetim Kurulu üyeleri yanı sıra, turnuvayı düzenleyen Spor Ajansı Burdenski Events'in sahibi Werder Bremen'in eski kalecilerinden Dieter Burdenski ile birlikte, Türkiye'den gelen Galatasaraylı eksi oyunculardan Cüneyt Tanman, Hakan Ünsal, Okan Buruk, Bülent Korkmaz, Ümit Davala'nın yanı sıra Nurettin Yıldız, Savaş Koç, Mert Korkmaz, Hami Mandaralı, Evren Turhan gibi sporcular yer aldı.
Sporcuların konakladığı otelde verilen yemekte turnuva hakkında bilgi veren Dieter Burdenski, sayısız turnuva düzenlediğini belirttikten sonra, "Bu katagoride 2. organizemiz. Daha önce Fenerbahçe şöhretlerini konuk etmiştik. Şimdi ise, güçlü ve sevilen takım Galatasaray'ı davet ettik. Turnuva galibi gelecek turnuvamıza otomatikmen katılacak. Her takımın kazanma şansı büyük fakat, benim gönlüm elbette eski takımım Werder'de" dedi.
Yemekten sonra Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hasan Küşneci tarafından başta Cüneyt Tanman olmak üzere tüm futbolculara birer Galatasaray Tabağı hediye etti.
Turnuvaya, Hamburger SV, VfB Oldenburg, SV Werder Bremen, FC Schalke 04, Bayer 04 Leverkusen ve Galatasaray İstanbul ile birlikte altı ünlü takımların "Öffentlichen Versicherungen Oldenburg Kupası" için mücadele edeceği turnuva, Saat 14:30-20:00 arası Oldenburg EWE Arena'da yapılacak.