Sivasspor, Antalyaspor maçında galibiyetten başka birşey düşünmüyor

Spor Toto Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Sivasspor, hafta sonu oynayacağı maçta galibiyetten başka birşey düşünmüyor.     Her karşılaşmanın 3 ihtimali olduğunu belirten Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Antalyaspor maçının bizim içi



RIZA ÇALIMBAY: TEK İHTİMAL GALİBİYET

Antrenman sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, takımın genel durumundan memnun olduğunu söyledi. Yeni transferlerle birlikte yeni güçlendiklerini ifade eden Çalımbay, Galatasaray maçında istedikleri oyunu ortaya koyduklarını ancak istedikleri son pasları yapamadıkları için yenildiklerini kaydetti. MP Antalyaspor maçının çok zor geçeceğini aktaran Çalımbay, “Galatasaray maçı 3 ihtimalli bir karşılaşmaydı. Ancak Antalyaspor maçının üç ihtimalli olma şansı yok. Mutlaka kazanmamız gereken, final niteliğinde ve telafisi olmayan bir maç. Kendi saha ve seyircimiz önünde yeni transferlerimizle birlikte her şeyimizi ortaya koyup kazanmamız gerekiyor” dedi.
    Yeni transferler ve başka transfer yapıp yapmayacakları konusunda bir soruya da tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay, bir aksilik olmaması halinde büyük transfer düşünmediklerini söyledi. İleriye dönük genç oyuncular almak istediklerini belirten Çalımbay, sakatların dışında hasta futbolcuların çok olmasından dert yandı. Futbolcuların kendilerine dikkat etmediklerini kaydeden Çalımbay, bu nedenle takımda bütün izinleri iptal ettiğini açıkladı. Çalımbay, “En az 6-7 tane hasta futbolcumuz var. Hasta oyuncuların çok olduğunu görünce şok oldum. Havaların soğuk ve futbolcu arkadaşların maalesef kendilerine dikkat etmemeleri nedeniyle maçtan sonra verilen bütün izinleri izinleri kaldırdım” diye konuştu.