Guti haftanın futbolcusu olmak için ne yaptı

TRT1'de dün gece 1'e1 programında hafta sonu oynanan maçlar masaya yatırıldı. Haftanın futbolcusu olarak Guti'nin seçilmesine yorumcu Sergen Yalçın sinirlendi.

NTV’den ayrılarak TRT’ye geçen iki ünlü isim Sergen Yalçın ve Ersin Düzen, dün akşam yayınlanan 1’e 1 programında haftanın oyuncusu konusunda anlaşamadı.

Sergen Yalçın, Guti'nin haftanın futbolcusu olmasına tepki göstererek "Bu Gökhan Gönül'e büyük haksızlık" dedi.

Ersin Düzen’in "Oylar böyle geldi" demesine de kızan Sergen Yalçın "Guti haftanın futbolcusu olmak için ne yapmış ki. Beşiktaş zaten 5-1 kazanmış. Guti'nin biri penaltıdan attığı iki golden dolayı haftanın futbolcusu seçilmesi bana göre yanlış" karşılığını verdi.

Haftanın futbolcusunun Gökhan Gönül olması gerektiğini savunan Sergen Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: "Gökhan Gönül, kendi becerisi ile geliştirdiği bir pozisyonda haftaya damga vuran akıl dolu bir gol ile takımına tek başına 3 puan kazandırarak, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını arttırmıştır. Rakiplerinin kaybettiği hafta, takımına 3 puanı bireysel becerisi ile kazandıran bir futbolcu haftanın futbolcusu seçilmeyecek de ne olacak?" diye sordu.

Program boyunca konuyu sürekli Gökhan Gönül'e getirmeye çalışan Sergen Yalçın, haftanın futbolcusunu seçen ekip ile tanışmak istemesi stüdyoda gülüşmelere neden oldu