Adanaspor'un Antalya Kampı Devam Ediyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Belek kampı yüksek tempoda devam ediyor.

Turuncu-beyazlılar, kampın 8. gününde ilk kez yağmur altında çalıştı. Kampın ilk gününden bu yana havalar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken Belek bölgesinde başlayan yağmur takımların çalışma şartlarını az da olsa etkiledi. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki antrenman yapan takımda moraller iyi olması yönetimi sevindirdi.
Takımın tecrübeli oyuncularından Ahmet Görkem Görk bugün yapılan çalışmayı tamamlayamadı. Üst adalesinde ağrı hisseden savunma oyuncusunun tedavisine hemen başlandı. Duruma göre bu futbolcunun birkaç gün dinlendirileceği belirtildi.
Kampın ilk günlerinde kondisyon çalışmaları yapan takımda şimdi ise taktik antrenmanlarına ağırlık verildi. Sabah antrenmanında önce koşu daha sonra ise tam saha çift kale maç oynayan Turuncu-beyazlı takımda Teknik Direktör Osman Özdemir pozisyonların içinde yer alırken futbolcularına yapması gereken hareketleri uygulamalı olarak gösterdi. Sık sık oyunu durduran Özdemir, savunma ve orta saha oyuncularına uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.
Adanaspor'un milli futbolcularından Okan Salmaz, kampın kendileri için önemli olduğunu ve her gün yeni bir şey öğrendiklerini söyleyerek, "Takım olarak iyi çalışıyoruz. Görev düştüğü an sahada elimden geleni yapacağım. Hocalarımız daha iyi yerlere gelmemiz için büyük çaba serf ediyor. Aynı şekilde takımda bulunan ağabeylerimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Uyum içinde çalışıyoruz" dedi.
Sezon başında Beşiktaş'tan alınan Ömer Karancı, Kartepe kampından önce yaşadığı ciddi sakatlığı tamamen atlattığını ve yavaş yavaş hazır duruma geleceğini söyledi. Adanaspor'a uzun seneler hizmet etmek istediğini söyleyen Ömer, "Turuncu-beyazlı takımda ilk sezonumu geçiriyorum. Uyum sorunu tamamen ortadan kalktı. Çok yetenekli oyuncular ile çalışmanın ayrıcalığını da yaşıyorum. Ben ve diğer genç arkadaşlarım çok şanslıyız" ifadelerini kullandı.
Altyapıdan yetişen Cem Özdemir ise takımla kampa katılmanın kendisinin gelişmesi anlamında önemli bir rol oynadığını söyleyerek hocalarına teşekkür etti. Takımda bulunan bütün futbolcuların kendisine destek verdiğini söyleyen Cem, "Amacım ilerleyen senelerde bu takımın ve yeniden milli takımın formasını giymektir. Çok çalışarak bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" şeklinde konuştu.