David Odonkor‘dan Türkiye‘ye yeşil ışık

Transfer döneminde adı sık sık Türk takımları ile anılan Almanya Milli Takım futbolcusu David Odonkor, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini ve Türkiye‘de seve seve oynayabileceğini söyledi. Eşinin yarı İtalyan yarı Türk olduğunu belirten Odonkor, Radyos



MESUT ÖZİL ÇOK İYİ, ARDA BÜYÜK YETENEK
Alman Milli Takımı’nda beraber oynadığı Mesut Özil’in çok iyi bir oyuncu olduğunu da söyleyen başarılı futbolcu, ‘‘Mesut gösterdiği gelişimle La Liga’ya Real Madrid’e transfer oldu. Burada da iyi işler çıkartıyor. Gerçekten teknik ve güçlü bir oyuncu.’’ dedi.
Türkiye’de en beğendiği futbolcunun Arda Turan olduğunu söyleyen Odonkor, ‘‘Arda çok kaliteli bir futbolcu. Hem genç, hem de çok teknik. Böyle devam ederse ilerleyen zamanlarda Avrupa’da daha büyük kulüplere transfer olabilir. Olağanüstü bir tekniğe sahip ayrıca ikili mücadelelerde de oldukça güçlü. O’nu çok beğeniyorum.’’ diye söyledi.

FENERBAHÇE’Yİ TAKİP EDİYORUM
Almanya’da bir çok arkadaşım Fenerbahçeliydi diyen David Odonkor, ‘‘Fenerbahçe’ye karşı sempatim var, biliyorum. Bir çok arkadaşım Almanya’da Fenerbahçe’yi tutuyordu. Aurelio’da takım arkadaşımdı. Fenerbahçe büyük takım oynamak isterim.’’ dedi.