Osman Tanburacı'dan Erdoğan'a gönderme

Yenişafak gazetesi spor yazarı Osman Tanburacı, TT Arena'da yaşanan protestolarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Erdoğan'ın ıslıklanmasının yankıları devam ediyor.

"BİZLER OSMANLI TORUNLARIYIZ OLAYLARIN HEP KÖTÜ YÖNLERİNE BAKIYORUZ"

Habertürk ekranlarında yayınlanan "Gün Ortası" programında telefonla canlı yayına bağlanan Yenişafak gazetesi spor yazarı Osman Tanburacı, Didem Arslan ve Simge Fıstıkoğlu'na konuyla ilgili görüşlerini açıkladı."Bizler Osmanlı torunlarıyız" sözleriyle konuşmasına başlayan Tanburacı, " Olayların hep kötü yanlarını görmesini severiz. Halbuki orada muhteşem bir stat var. Türkiye insanın hiç görmediği bir stat var. Ama biz bunları bırakıp başika şeylerle meşgul oluyoruz. Ama deyin bir organizasyon ama deyin bir provakasyon. Adını ne koyarsanız koyun. Hoş bir şey değil tabi." dedi.

"50 BİN KİŞİYE SOĞUK DUŞ YAPILIR MI"

Gün amacından saptı ve bu işe önderlik etmiş insanların boynuna dolandı. Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Polat ve Galatasaray camiası burada şaibe altında kaldı. Ne olursa olsun düğün günü gelin şaibe altında bırakılır mı? Bir bürokrat amacını aşan konuşma yaparsa, acizlik derse, paralarını ödemiyor derse... 50 bin kişi oraya toplanmış o mutluluğu yaşamak isterken soğuk duş yapılırsa ve bu insanların protesto özgürlüğü elinden alınırsa bu işler böyle olmaz.

"KİMSE KİMSEYE BABASININ HAYRINA STAT YAPMIYOR"

Başbakan Erdoğan'a göndermede bulunan Tanburacı " O koltukları işgal eden insanlar, yüksek mevkilere gelmiş insanlar alkışı duydukları kadar zorluklara da göğüs germesini bilmeli. Kimse kimseye de babasının hayrına stat yapmıyor" şeklinde konuştu.