En güzel 10 golü başına bela oldu

Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın, Facebook'taki sayfasında en güzel 10 golüne yer vermesi İngiltere'de “Tuncay kendisini başka bir kulübe pazarlıyor” şeklinde algılandı.

Stoke City Teknik Direktörü Tony Pulis'in tercih ettiği 4-4-1-1 sisteminde istediği süreleri alamayan milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın, attığı en güzel 10 golden oluşan videoyu sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlaması, kendisine kulüp aramak için taktik yaptığı şeklinde yorumlandı.

17 ay önce Middlesbrough'dan 5 milyon euro karşılığında Stoke City'ye gelen Tuncay, 53 maçın 29'unda yedekler arasında yer aldı.

Blackburn Rovers'a transfer olacağı yönündeki iddialara rağmen, Tuncay Şanlı için henüz resmi bir teklif gelmedi.

11 dakikalık videoda Tuncay'ın attığı 10 golden 7'sinin Fenerbahçe formasıyla olması dikkatleri çekti.

Bu sezon yalnızca 3 Premier League maçına 11'de başlayan milli oyuncumuzun bu videoyu, potansiyel alıcılara gol yollarındaki yeteneğini gösterme amacıyla paylaştığı yorumları yapıldı.

Kulübe yakın kaynaklardan yapılan açıklamada ise; "Başka bir kulübün bu videoya bakarak Tuncay'a hoşgeldin demesi ve bu videonun Tuncay hakkında tam anlamıyla bir fikir vermesi şüpheli.. Üst düzey bir oyuncunun kendisini bu şekilde pazarlamaya çalışması alışılmışın dışında bir durum ama belki işe yarayabilir" denildi.