Kayserisporlu Hasan Ali: En büyük hayalim İspanya liginde oynamak (Özel)

Kayserisporlu futbolcu Hasan Ali, en büyük hayalinin İspanya Ligi‘nde oynamak olduğunu söylerken, sarı – kırmızılı takımın genç golcüsü Furkan ise en büyük hayalinin Barcelona’da oynamak olduğunu dile getirdi.    Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor’da başarılı futboluyla ilk yarıda dikkatleri üzerine çeken sol kanat oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, Cihan Habe



    ŞOTA, AVRUPA DİSİPLİNİNE SAHİP BİR HOCA
    Teknik direktörleri Şota‘dan da övgüyle bahseden Hasan Ali, "Kısa bir süre geçmesine rağmen kendisini ispatladı Türkiye’de. Teknik direktörlüğü Avrupa’da öğrenmiş. Avrupa disiplini olan bir hoca. Bizi de ona göre çalıştırıyor. Genç futbolcularla çok konuşuyor; biz de çok genç bir takımız. Genç futbolcu kendisine güvenildiğini hissederse ona göre de performansını gösterir." değerlendirmesinde bulundu.
    Şampiyonluk için de Hasan Ali, “Niye olmasın. Her şey olabilir; sonuçta bu futbol, futbolda her şey olabilir. 12. adamımızın desteğini son maça kadar görürsek neden olmasın. En büyük eksiğimiz taraftarımızın desteği. Taraftarımız bizleri ıslıklamadan maçın son dakikasına kadar desteklesin. Biz zaten iyi oynayan bir takımız." ifadelerini kullandı.

    FURKAN: HEDEFİM A MİLLİ TAKIM VE BARCELONA
    Kayserispor’un genç golcüsü Furkan ise ikinci yarı hazırlıklarını değerlendirerek, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. Daha 9 günümüz var. İnşallah lige iyi başlar ve iyi bir performansla ligi bitiririz." şeklinde konuştu.
    Türkiye‘de genç futbolcuların fazla forma şansı bulmamasına rağmen kendisinin Kayserispor‘da bir çok maçta forma giydiğinin hatırlatılması üzerine Furkan, "Kayserispor genç futbolculara değer veren bir takım. Mutluyuz bundan dolayı. Bizler de elimizden gelenin en iyisini verip taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.
    Genç Furkan son olarak ileriye dönük hedeflerini ise A Milli Takım ve Barcelona olarak belirledi.