Trabzonspor A-2 Takımına Acımadı

Spor Toto Süper Ligi'in 4

Spor Toto Süper Ligi'in 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını A-2 takımı ile yaptığı hazırlık maçı ile sürdürdü. Bordo-mavili takımın 8-0 kazandığı karşılaşmada Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez performansı ile göz doldururken, rakip kaleye ise 4 gol attı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Hayrettin Şiranlı Antrenman sahasında saat 18:00'de başlayan karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş, sahaya iki farklı kadro sürdü. İlk yarı Tolga, Serkan, Giray, Egemen, Ferhat, Ceyhun, Colman, Umut, Jaja, Yattara ve Teofilo'ya forma veren Güneş ikinci yarıda ise Burak, Zafer, Alanzinho, Mustafa Yumlu, Cale, Barış Ataş, Sezer Badur, Tayfun'a forma verdi. Trabzonspor, A-2 Takımı ile yaptığı hazırlık maçını 8-0 kazınırken, ilk yarıda forma giyen Teofilo ile ikinci yarıda
forma şansı bulan Zafer Yelen ise performansları ile göz doldurdu. Bordo-mavili takımın gollerini Teofilo (4), Zafer Yelen (2), Umut (1) ve Burak (1) attı.
Öte yanda Milli Takım kampından dönen ve hafif sakatlığı bulunan Selçuk İnan döz koşu yapıp antrenmanı tamamlarken, Glowacki'de doktor kontrolünde çalıştı. Kaleci Onur ise kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yönetiminde 5 nolu sahada çalıştı. Milli Takım kampından döndükten sonra morali bozuk olduğu bilenen genç file bekçisinin kafasını rahatlatmaya yönelik bir çalışma yaptı.