Fenerbahçe, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmana milli takımlarına giden tüm oyuncularda katıldı. Samandıra'ya geç gelen Stoch da antrenmanın son bölümlerinde yer aldı. Koşu ve koordinasyon çalışmasından sonra, hazırlıklar 5 takım halinde top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Hücum-defans organizasyonlarının ardından antrenman çift kale maçla sona erdi. Kaleciler Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve
Aykut Kıratlı Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile çift kaleye kadar ayrı çalışmalar yaptılar, çift kalede ise dönüşümlü olarak görev aldılar. Sol dizinde ağrıları bulunan Uğur Boral, sol ayak tabanında ağrısı bulunan Bekir, karın kasındaki sakatlığı süren Mert Günok antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüler. Dünkü milli maçta aldığı darbeler nedeniyle tedavi olan Emre ile yine milli takımdan dönen Gökhan Gönül içeride tedavi ve rejenerasyon çalışmaları yaptı. Volkan Demirel,
Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı. Tedavi için ülkesinde bulunan Güiza da antrenmanda yer almadı.
Sarı-lacivertliler, 9 Eylül Perşambe günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.