Trabzonspor'da Onur Seferberliği

A Milli Takımın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda Belçika'yı 3-2 yendiği maçta yediği hatalı gol nedeniyle göz yaşı döken ve eleştirilere maruz kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan kaleci Onur Recep Kıvrak'ı toparlamak ve moral vermek teknik direktör Şenol Güneş'e kaldı

A Milli Takımın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda Belçika'yı 3-2 yendiği maçta yediği hatalı gol nedeniyle göz yaşı döken ve eleştirilere maruz kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan kaleci Onur Recep Kıvrak'ı toparlamak ve moral vermek teknik direktör Şenol Güneş'e kaldı.
Euro 2012 Elemeleri A Grubu ikinci maçında 2'de 2 yaparak 6 puan toplayan Milli Takımda bayram havası yaşanırken, yediği hatalı gol sonrası kendini sorgulayan kaleci Onur ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Maç sonrası takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından oyuncuya moral verilmeye çalışılsa da genç kaleci galibiyetin sevincini yaşayamadı. Soyunma odasına ağlayarak giden Onur'u, başta takım arkadaşları ve teknik direktör Hiddink'in olmak üzere Trabzonspor kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu da
telefonla arayarak teselli etmeye çalıştı.
Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor'u ağırlayacak Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, bordo-mavili futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş, kaleci Onur'u arayarak moral vermeye çalıştılar.
Trabzonspor'da gösterdiği performans ile Milli Takımın kalesine seçilen Onur'un moralinin oldukça bozuk olduğu ve kendisini toparlamaya çalıştığı öğrenildi. Sivasspor maçında 3 puan hedefleyen teknik direktör Şenol Güneş ise oyuncusunu zorlu maça motive edebilmek için yoğun mesai harcayacak. Milli Takım kampından moralsiz dönecek oyuncusuyla görüşme yapacak olan deneyimli teknik adam, genç kaleciyi Sivasspor maçına motive edebilmek için yoğun bir terapi programı uygulayacak.