Diyarbakırspor Tüm Sorunlara Rağmen Galibiyeti Hedefliyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da Cumartesi günü sahasında oynayacağı Altay maçındaki hedefi galibiyet olarak belirlenen Yeşil-kırmızılı kulüpte sorunlar bitmiyor.

Diyarbakırspor'da sorunların ardı arkası kesilmiyor. Tarihinde ilk kez kombine biletleri satışa çıkaramayan Yeşil-kırmızılı formaya da reklam bulamadı. Ayrıca patates tarlasını andıran Atatürk Stadı zemininde maçların nasıl oynanacağı da soru işareti. Yönetimin, bozuk olan zeminin düzeltilmesi konusunda ilgili yerlere talepte bulunmayarak soruna duyarsız kaldığı ifade ediliyor.
Dikkat çeken bir diğer konu ise bilet sorunu. Biletlerin basımı için çalışma yapmayan yönetimin Altay maçına 3 gün kala bilet fiyatlarını belirlememesi de sıkıntı yaratıyor.
Kulüpte bu sorunlar yaşanırken, takımda ise Altay maçı hazırlıkları son sürat devam ediyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı takımda teknik heyet futbolcuları Cumartesi günkü maça motive etmeye çalışıyor. Hazırlıklarını Cuma günü tamamlayacak olan Diyarbakırspor'un aynı akşam Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde kampa gireceği bildirildi. Teknik Direktör Suat Kaya'nın Altay maçında sahaya süreceği ilk 11 için sürekli olarak yardımcılarıyla görüş alışverişinde bulunduğu, oyuncuların form durumları ve
idmanlardaki performanslarına göre bu işi şekillendirmeye çalıştığı öğrenildi.