Bursasporlu Futbolcular, Valencia'dan Çekinmiyor

Bursasporlu İbrahim ve Svensson, Eskişehir maçı ile ligde 4

Bursasporlu İbrahim ve Svensson, Eskişehir maçı ile ligde 4. galibiyeti hedeflediklerini belirtirken, Şampiyonlar Ligi'ne de galibiyetle başlamak için çok çalıştıklarını söylediler. Yeşil beyazlı oyuncular Valencia'yı yenecek güçte olduklarını ifade ettiler.
Eskişehir ve Valencia maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısında konuşan İbrahim, ligde alacakları 3 puanla moral bulmak istediklerini kaydederek, "Sırada Eskişehirspor maçı var. 2 maç deplasmanda oynadık ve iyi sonuçlar aldık. Eskişehir maçını da kazanarak aldığımız galibiyetleri anlamlı hale getirmek istiyoruz. Alacağımız 3 puan Şampiyonlar Ligi öncesinde moral olacaktır. Şampiyonlar Ligi'ne de galibiyetle başlamak istiyoruz. İlk maçımızın içerde olması bizim için avantaj. Valencia maçında 3
puanla ayrılıp galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.
Kaptan Ömer Erdoğan'ndan övgüyle bahseden ve takıma büyük katkı sağladığını belirten İbrahim, "Kaptanımız oldukça tecrübeli. Bizde onun yanında oynayarak ondan iyi şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bence daha önceden milli olmalıydı. Kazakistan maçında çok iyi performans gösterdi. Belçika maçında da bunu devam ettirdi. Çok profesyonel ve çok iyi motive oluyor. Her futbolcu gibi benimde hedefimde olan bir şey A Milli olmak" diye konuştu.
Bursaspor'un son dakika transferi İsveçli Gustav Svensson ise, Bursaspor'un çok kaliteli bir ekip olduğunu ve iyi oyunculara sahip olduğunu söyledi. Transferin bitimine 48 saat kala kendisi ile temasa geçildiğini belirten Svensson, "Kısa sürede çok fazla düşünme şansım olmadı ama yanlış bir karar vermedim. Kabul ettiğim için memnunum. Takımdaki ilk izlenimlerimde çok kaliteli oyunculara sahip olduğumuzu gördüm. Bu sene büyük işler başaracağız" dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olmasının transferinde büyük etkisinin olduğunu ifade eden orta saha oyuncusu, "Bursaspor ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bende yeşil beyazlı formayı giyeceğim. Bu bana heyecan veriyor. Tarihi başarı ile şampiyon olan Bursaspor, Avrupa'da önemli işler başaracak güçte. Taraftarımıza güzel maçlar izlettireceğimize eminim" diye konuştu.
Manchester United'in kendisini takip ettiğini doğrulayan Svensson, "Avrupa'nın büyük takımlarından birinin beni izlemesi mutluluk verici ama artık Bursaspor'un oyuncusuyum. Onlarda grubumuzda yer alıyor. Onlara karşı iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. İlk maçımız Valencia ile. Güçlü bir ekip ama biz kazanmak istiyoruz ve bu karşılaşmayı kazanacak güçteyiz" şeklinde konuştu.