Bucaspor Hız Kesmiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bucaspor, Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, geçen hafta Gençlerbirliği'ne karşı güzel bir oyun sonunda galibiyet aldıklarını belirterek, "Taraftarımızı sevindirdiğimiz için çok mutluyum ama bu maç geride kaldı. Artık Konyaspor maçına konsantre olmalıyız. Çok güçlü bir ekiple deplasmanda oynayacağız ve başlarında Ziya Doğan gibi bu lig de kalitesini, becerisini ispatlamış bir isim var. Zor bir maç olacak" diye konuştu.
Sarı-lacivertli takımın tecrübeli futbolcusu Orhan Ak ise Gençlerbirliği maçında takım olarak çok iyi olduklarını ifade ederek, "Hem savunma hem de hücumda iyi organize olduk ve bu şekilde galibiyet geldi. Şimdi önümüzde Konyaspor maçı var. Zor bir maç olacak fakat biz Konya'dan puan alacak güce sahibiz ve başaracağımıza inanıyorum" dedi.
Stat sorunu ile ilgili de konuşan Orhan Ak, "Buca Arena'da neden mücadele edemediğimizi anlamıyorum. Böyle bir tesisi şuan sadece antrenman yapmak için kullanıyoruz ve bu tamamen saçmalık. Mükemmel bir zemin var, tribünler de gayet güzel ama biz her iç saha maçımızı başka bir sahada oynuyoruz. Bu yanlıştan bir an önce dönülmeli" dedi.
Antrenmanı takip eden Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, "Gördüğümüz gibi takım çok iyi çalışıyor. Önümüzdeki 5 hafta içerisinde çok daha iyi duruma gelecekler. Konyaspor maçı zorlu geçecek fakat takıma sonsuz güveniyorum, bizi mahcup etmeyecekler" diye konuştu.
Stat konusunda da açıklamalarda bulunan Bektur, "Elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz fakat bürokrası maalesef çok yavaş işliyor. Ankara'dan bir yazışmayı beklememiz 1 haftamızı alıyor. Bu süreç önümüze bir çok engel çıkmasına sebep oluyor. Futbolcular, teknik heyet ve yönetici olarak bizler maçlarımızı Buca Arena Stadı'nda oynamak istiyoruz. İnşallah Antalyaspor maçına kadar stat hazır olacak ve biz de İzmirli kanaat önderlerimizi ikna edebilirsek yuvamıza geri döneceğiz. Gerçek Bucasporu herkes
ozaman görecek" dedi.