Batuhan Karadeniz: Beşiktaş'a Asla Dönmem, Galatasaray Ve Fenerbahçe Olabilir

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılarak Eskişehirspor'a transfer olan genç golcü Batuhan Karadeniz, bir daha asla Beşiktaş'a dönmeyeceğini söyledi

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılarak Eskişehirspor'a transfer olan genç golcü Batuhan Karadeniz, bir daha asla Beşiktaş'a dönmeyeceğini söyledi. Batuhan, kendisiyle sorun yaşayan Eskişehirspor taraftarı hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Batuhan Karadeniz*Türk futbolunun hırçın delikanlısı...Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) gelecek vadeden en büyük Türk yıldız adayı olarak gösterdiği futbolcu...
Söylediği her söz yaptığı her şey olay olan Batuhan sezon başında 2 milyon TL bonservis bedeli ile Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a transfer oldu..Takımının Galatasaray ile oynadığı maç sonrasında tribünlerinin tepkisini çeken ve protesto edilen genç yıldız Fox TV'de yayınlanan gündem futbol'da Necdet Yıldırım'a konuştu. Batuhan Eskişehir ve Beşiktaş hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.
Eskişehir'i çok sevdiğini, Başkan ve Rıza Çalımbay için bu şehre geldiğini vurgulayan Batuhan, "Neden bu kadar üstüme geliyorlar anlamıyorum. Ne yaparsam olay oluyor. İyi oynarken de ıslıklanıyorum sahada elimizden geleni yapıyoruz yine yaranamıyoruz. Bu tepkileri beklemiyordum hak etmedim, çok kırıldım Eskişehir taraftarına" diye konuştu.
Futbolun çok garip bir oyun olduğunu belirten genç futbolcu, "Bu hafta yuhalarlar 2 hafta gol atarsın kral olursun. Ben kamptan kaçtım, bütün stat yuhaladı. Evden dışarı çıkamıyordum. Bir Antalya'ya bir Konya'ya gol attım kral oldum. Büyük Eskişehir taraftarı bazı şeylerde aceleci davranıyor. Burada futbolu bırakmayı düşünüyordum ama bir kez daha düşüneceğim" şeklinde duygularını ifade etti.
Eski kulübü Beşiktaş hakkında da ilginç sözler sarf eden Batuhan, "Beşiktaş'tan ayrıldığım için gönlüm buruk değil. Beni oradan gönderdiler. İnşallah Batuhan gibi birini bulurlar" dedi.
Mustafa Denizli'nin kendisine yeterince şans vermediğinin altını çizen Batuhan, "Ben Beşiktaş çocuğuyum ama taraftar ve camia Beşiktaşlı çocuklarına sahip çıkmadı. Beni kendileri gönderdiler. Şimdi beni çok ararlar. Bonservisim elimde olsa bir daha asla Beşiktaş'a dönmem. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gidebilirim" diye konuştu.
Quaresma ve Guti ile oynamanın Sezer Öztürk ve Koray Arslan ile oynamaktan bir farkının olmadığını vurgulayan Batuhan, bu iki yıldızın Beşiktaş'a fazla katkısı olacağını zannetmediğini ifade etti. Kendisini İbrahimoviç'e benzetenlere ilginç bir yanıt veren genç golcü, "İbrahimoviç'e benzetilmek biraz abartı. Adamın arkasında Messi oynuyor bizim arkamızda kim var ki" dedi.
Hiperaktif bir insan olduğunu evde 24 saat oturmaktan sıkıldığını söyleyen genç golcü, Pascal Nouma ile arasının çok iyi olduğunu, Fransız futbolcunun kendisine "Beyaz Pascal" diye hitap ettiği vurguladı.