Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor oynadığı son dört lig maçında iki galibiyet, iki beraberlik alarak lig sıralamasında lige iddialı başlayan birçok takımı geride bıraktı. Kulüp Başkanı Askeri Kelekçiler, takımın üstün bir performans gösterdiğini söyledi.
Kayapınar Belediyespor'da hedef; hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü takımlarından Ankara Demirspor yapacağı maçta mutlak galibiyet. Takımın genel durumu hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Askeri Kelekçiler, sınırlı bir bütçeyle takım oluşturduklarını dile getirerek, "Lig statüsü değiştirilip on sekiz takımlı bir gurup olarak şekillendi. Rakiplerimiz transfer çalışmalarına çok daha fazla bütçe ayırdılar. Ancak buna rağmen inançla başladığımız ligde başarılı sonuçlar aldık. Takım
alarak buna yürekten inandığımız için başarı elde ediyoruz. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçta mutluk galip gelmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız iki maçta şansızlık sonucu berabere kaldık. Bu hafta bunun almasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.
(MG-EMR-ERS-S)