Denizlispor Yönetimi'nden Emniyet Müdürü Çınar'a Ziyaret

Denizlispor Yönetim Kurulu, Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ı ziyaret etti.

Yaklaşık 3 ay önce göreve gelen Mehmet Özsoy başkanlığındaki yönetim kurulu kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulunmaya başladı. Denizlispor yönetim kurulun ilk ziyaretini Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'a yapan yeşil siyahlı yönetimtı. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Emniyet Müdürü Atilla Çınar'a arkasında ismi yazılı 20 numaralı forma, kaşkol ve Denizlispor flaması hediye etti. Yoğun bir dönemden geçtiklerini ve lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Mehmet Özsoy, "Göreve gelir
gelmez hemen teknik heyet ve futbolcuların transferleriyle kamp programı için çalışma başlattık. Şu ana kadar yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürdüğümüz için ziyaretleri de gerçekleştiremedik. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Denizlispor Süper Lig'de olmayı hak eden bir kulüp. Biz de bunu başarabilmek için çalışıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan ve destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.
Denizlispor Yönetim Kurulu'nun ziyaretinden mutlu olduklarını belirten Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar ise Denizlispor'un Süper Lige yakıştığını ve bu hedefin yakalanacağına inandığını söyledi.
Öte yandan yeşil siyahlı ekipte Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıkları da sürüyor. İzzet ve Fatih dışında eksik oyuncusu bulunmayan Denizlispor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu son idmanda çift kale maçla Mersin İdman Yurdu maçının provasını yaparken, Yeşil siyahlıların Altay maçında forma giyen ilk onbirle sahaya çıkacağı öğrenildi.