Trabzonspor Teofilo Konusunda Açıklama Yaptı

Trabzonspor Kulübü, Kolombiyalı oyuncusu Teofilo Guttirrez'in, Antalyaspor maçında oynamaması konusunda ortaya atılan iddialar üzerine açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Kolombiyalı oyuncumuz Teofilo Gutierrez'in Antalyaspor maçı kadrosunda yer almamasının sebebi olarak Başkanımız Sadri Şener'in Jaja'nın oynaması yönündeki talebinin gösterilmesinin akla ve mantığa sığar tarafı bulunmamaktadır."
Teofilo kendisinin müracaatı üzerine tamamen tıbbi gerekçelerle Antalya'ya götürülmediği belirtilen açıklamaya şöyle devam edildi:
"Bu karar teknik heyetimizin kendisiyle yaptığı görüşmenin ardından verilmiştir. Ayrıca bugüne kadar başkanlığı döneminde Sayın Şener'in hiçbir teknik adama bu yönde bir telkinde bulunduğuna kimse tanıklık etmemiştir. Ayrıca Başkanımız gerek Teofilo'nun gerekse de Jaja'nın transferleri için bizzat bu oyuncuların ülkelerine kendisi seyahat etmiş, kulübe kazandırılmaları için büyük emek ve gayret sarfetmiştir. Trabzonspor boyutundaki bir kulüpte yaşanması mümkün olmayan olayların gerçekmiş gibi kamuoyuna
sunularak gündem oluşturulma çabalarını da büyük bir hayret ve ibretle izlemekteyiz. Bu haberlerin kurum içindeki kişileri birbirine düşürmeye yönelik olduğu kanaati ister istemez oluşmaktadır. Toplumu bilgilendirme görevini yürütenleri inandırıcılıklarını koruma adına daha dikkatli davranmaya davet ediyor konuyu bu şekliyle kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."