Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

TFF Antrenman sahasında, teknik direktör Mustafa Taşar yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takım futbolcuların istekli ve hırslı oldukları kaydedildi. Teknik direktör Mustafa Taşar, futbolcularla yakından ilgilenirken, saha ortasında futbolcularla yaptığı toplantıda, "İyi mücadele ediyoruz. Hatayspor maçını kazanarak, çıkışa geçmeliyiz. İyi futbolumuzu, skora yansıtırsak her şey çok daha güzel olacak" dediği öğrenildi.
Öte yandan hazırlıklarla ilgili bir açıklamada bulunan takımın kalecisi Önder Biçer, "Arsinspor maçında iyi bir futbol oynamamıza rağmen, hakem hatasıyla maçı kaybettik. Ancak önümüze bakacağız. Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Hatayspor maçı var. Bu maçı kazanarak, şanssızlığımıza son vermek istiyoruz" dedi.