Mustafa Çulcu'nun Oğlu Babasını Şoke Etti

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eski Başkanı Mustafa Çulcu, oğlunun sünnet düğününde büyük bir şok yaşadı.

MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, oğlu Utku'nun sünnet düğününde büyük bir şok yaşayarak oğlunun ilk kez hangi takımı tuttuğunu öğrendi. Çulcu yaşadığı durumu Kocaeli Olay Gazetesi'nin internet sitesi https://kocaeliolay.net/'teki köşe yazısında şu şekilde anlattı:
"Sevgili oğlum Utku'nu sünnet hazırlıkları ve sonrasında düğünü nedeniyle oldukça fazla yoğundum. Geceye katılan çok sevdiğim değerli büyüğüm Beşiktaş yöneticisi Fahrettin Curoğlu Ağabeyim oğlum Utku'ya Ouerasman'nın imzalı formasını hediye etti, üstüne koydu ama bizim delikanlı eliyle formayı itti ve istemedi. Şaşkınlıkla, 'Oğlum alsana Fahrettin Amcana teşekkür etsene' dedim. Nafile laf dinletemedim.
Allahtan eşim İnci Hanım Beşiktaşlı. Hemen formaya el koydu durumu toparladı. Bu kez UKİ'nin sahibi ciddi Galatasaraylı çok sevdiğim değerli ağabeyim Turan Sarıgülle Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın tüm futbolculara imzalattırdığı arkasına Utku yazdırıp gönderdiği 10 numaralı Galatasaray formasını bizim delikanlıya verdi bizimki istemem diye tutturdu, almıyor. Bu kez imdadımıza sevgili kızım Burcu yetişti formayı kaptı. Kardeşi Utku'ya, 'Ben sana sorarım bu formayı nasıl istemezsin' diye de ufak da olsa
tehditvari bir tepki gösterdi. Ben ve sevgili eşim İnci olayları şaşkınlık içinde seyrediyoruz. Bir taraftan konuklarımızı ağırlamağa diğer taraftan Utku'yu idare etmeye çalışıyoruz. Bu kez meslekten arkadaşım sevgili dostum Emekli Yarbay Rıza Irkut geldi. Kendisi çok ciddi Fenerbahçelidir. Ortak dostumuz Selçuk Yula'nın tüm futbolculara imzalattırdığı ve arkasına Utku yazdırıp gönderdiği Fenerbahçe formasını bizim delikanlıya vermek üzere paketinden çıkarır çıkarmaz bizimki havada atladı formayı kaptı.
İnci hanım ve ben bu kez daha da şaşırdık meğer bizim delikanlı Fenerbahçeliymiş. Bugüne kadar belki inanmayacaksınız ama Utku'nun ağzından hiç ama hiç takım ismi duymamıştık.
Hatta dost meclislerinde, spor ailesi içinde sorulduğunda sessiz kalırdı. Ablası Burcu Galatasaraylı olduğu için 'Başka takımı tutma şansı var mı?' diye onun adına cevaplardı. Vay be dedim Utku'ya bak. Bu güne kadar bu konuda hiç açık vermeyen oğlumun sünnet düğününde Fenerbahçeli olduğunu olaya tanık olan davetliler gibi ben de orada öğrendim. Ne diyelim hayırlı olsun saygı duymaktan başka yapacak bir şeyimiz yok."