Galatasaray, Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti

Galatasaray, 1 Ekim Cuma akşamı Karabükspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçı hazırlıklarına bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Isınma hareketleri ile başlayan ve topla oyunlarla devam eden antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı. 1,5 saati aşan çalışmanın son bölümünde iki takım hâlinde çift kale taktik maç yapıldı.
Antrenmana sakatlığı ve tedavisi devam eden oyuncular katılmadı. Mehmet Batdal fizyoterapist eşliğinde çalışırken Arda Turan ise kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarına devam etti.
Öte yandan Bir Dilek Tut Derneği, en büyük dileği Galatasaray idmanı izlemek olan Zafer Polat'ı antrenmana getirdi. Kaptan Arda Turan ile sohbet eden, tüm takımla beraber fotoğraf çektirip imza alan Zafer, daha sonra Ayhan Akman ile sahada top oynadı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Karabükspor maçı çalışmalarını yarın sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği bir antrenmanla tamamlayacak.
Antrenman sonrasında Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı kafilesi otobüs yolculuğu ile Karabük'e geçecek.