Galatasaray Cafe Crown, Spartak Saint Petersburg 69-58 Mağlup Etti

Galatasaray Cafe Crown, ULEB Eurocup Ön Eleme Turu ilk maçında Rusya temsilcisi BC Spartak Saint Peterburg'u 69-58 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti maçta iyi savunma yaptıklarını söyleyerek, "Onların sayı yollarını kapattık. Hücumda biraz daha şanslı olsaydık daha farklı bitebilirdi. Son 20 saniyeye 15 sayı farkla girdik. Bu iki devreli bir maç. Bundan sonra daha iyi çalışarak en iyi şekilde deplasmandaki maç için hazırlanmaya çalışacağız. Deplasmandaki maçta da en iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.
Sarı-kırmızılı basketbolcu Caner Topaloğlu, Avrupa Kupası'nda eleme maçlarına çıkmaları kendileri için sürpriz olduğunu belirterek, "Takım içinde sakatlıklarımız vardı. Buna rağmen elimizden geleni yaptık. Bu maça çok iyi hazırlanıp çıktığımız söyleyemem. İyi mücadele ettik. Son saniyelerde 15 sayı farklı bulduk. Hatalar yapmasaydık çok farklı maçı bitirebilirdik. Şimdi önümüzde rakibimizle deplasmanda oynayacağımız maç var. O maçtan da galibiyet hedefliyoruz" diye konuştu.
Forvet oyuncusu Ermal Kuqo ise çok önemli bir maç oynadıklarını kaydederek, "İyi mücadele ettik. Galatasaray takımı bu sene bir şeyler yapacaksa yaptığı müdafaayla, gösterdiği özveri ve harcadığı enerjiyle bir yerlere varacak. Mutlaka maç kazanmak önemli. Bizim hedefimiz birden fazla maç kazanarak bir yerlere gelmek istiyoruz. Daha yolun başındayız. Deplasmanda oynayacağımız maça 11 sayılık bir farkla gidiyoruz. Daha fazla farkla gidebilirdik. Orada da aynı mücadeleyi sahaya yansıtırsak turu
atlayacağımızı düşünüyorum" şeklinde yorum yaptı.
(BÇ-BÇ-BÇ-S)